Service

Helmink Handel & Verhuur beschikt over een compleet ingerichte servicebus. Dit zorgt ervoor dat wij u zowel bij verkoop alsmede een eventuele storing tijdens het huren van een machine snel kunnen helpen. Naast onze servicebus beschikken wij over diverse aanhangers en een eigen BE combinatie die een maximaal gewicht mag laden van zes ton. Dit zorgt ervoor dat wij een optimale ondersteuning kunnen leveren aan onze klanten. U kunt bijvoorbeeld bij ons een kar ophalen voor het brengen van uw machine of wij kunnen deze bij u afhalen.

Onderdelen

Naast verkoop en onderhoud van machines bent u bij ons ook aan het juiste adres voor onderdelen voor uw land- of tuinbouwmachine. Wij leveren namelijk het complete assortiment van Granit Parts en Kramp.

Hoe kunt u Granit of Kramp onderdelen bij ons bestellen?

  • Bel of stuur ons een bericht met daarin de artikelnummers van Granit of kramp
  • Vermeld de gewenste hoeveelheid
  • U ontvangt zo spoedig mogelijk van ons de prijs

Naast de complete lijn van Granit en Kramp hebben wij zelf een zeer uitgebreide webwinkel met een groot aanbod tuin- & parkonderdelen. Op deze manier kunt u de onderdelen zelf bestellen, laten bezorgen of ophalen en monteren. Kijk voor het complete aanbod op www.onderdelen-loods.nl.

Inkoop

U gaat verhuizen of bent opzoek naar iets anders, maar nog geen koper gevonden voor uw huidige product? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Regelmatig krijgen wij producten aangeboden. Ook wanneer u bedrijfsbeëindiging doet kunnen wij van toepassing voor u zijn. Als wij er samen er uitkomen dan krijgt u direct uw geld.